Varan bebba

Publicerat: 2009-03-23 18:27:12
Igar var vi som sagt och kollade pa kattungarna i Chelmsford. Herregud vad sot man kan vara! Vi blev dar i tva timmar och det var sa himla svart att slita sig darifran. Vi tingade i alla fall Topaz, en bla/vit norsk skogkatt hane. Sa himla charmig. En riktig liten aventyrare. Var knappt sa han kunde sitta stilla, leksakerna var alldeles for roliga! :) Vi ar i alla fall riktigt nojda med honom. Maste vanta hela 7 veckor pa att lillen ska komma hem. Vet inte hur vi ska kunna halla oss sa lange? Tankte visa lite bilder pa varldens sotaste bebis.

Alla bilder ar tagna av och tillhor Nylakatts NFC

Ar nu hemma hos Jonathans foraldrar och anvander internet (vantar pa ett viktigt mail) och vantar pa Jonathan. Han ska hamta mig har och sedan ska vi fara och handla. Lagade varldens godaste tacos igar. Det var sa himla gott! Traffade pa vara nya grannar ocksa. Ett jattetrevligt gammalt par och deras gamla Cavalier King Charles Spaniel. Skitsot, trots att den var gammal och tjock :) I ovrigt ar jag bara jakligt trott. Flytten gick bra forresten.. Mycket slit och slap men till slut blev det ratt bra faktiskt. Med tanke pa hur det sag ut innan, saklart. Soffan och fatoljen vi fick av Js farmor och farfar ar sa grasligt fula, men riktigt skona. Ska se om vi kan hitta nagot tyg och kla om den, men det far bli ett senare projekt. Forhoppningsvis kommer vi fixa internet till lagenheten snart sa jag kan borja uppdatera lite mer. Maste ha internet till mitt pluggande hur som helst, sa forhoppningsvis blir det av snart. Nu ska jag forsoka hitta nagonting att sysselsatta mig med tills J kommer om drygt en timme. Hmm...


Update: Lillen har nu fatt en egen kategori.

Okej, jag är vaken...

Publicerat: 2009-03-21 09:37:33
... men det är på gränsen. Fullt upp idag alltså. Min rygg ser inte fram emot detta. Har så himla ont. Nu ska jag skynda mig och slänga ihop lite saker och börja förbereda allting. Jag har hört rykten om pizza till middag, så jag får trösta mig med det.

Godnatt

Publicerat: 2009-03-21 01:27:45
Äntligen hemma igen efter en låååång dag. Min rygg gör så himla ont. Kan varken sitta eller stå ordentligt. Frågesporten var trevlig trots att mitt lag förlorade. Nu är jag bara allmänt trött och sliten. Imorgon flyttar vi och jag anar att det inte kommer bli en lugn stund. Jag vill bara sova mest hela dagen tror jag. Det lär väl inte hända så jag får passa på att sova nu. Måste upp tidigt imorgon. Det här kanske kommer att bli den sista uppdateringen på ett tag då vi inte har fixat internet ännu. Det får lösa sig eftersom, nu måste jag sova!

Lycka!

Publicerat: 2009-03-20 14:10:28
Åhh, dom har reserverat kattungen åt oss! Det här är nästan för bra för att vara sant! Den lilla sötnosen kommer att bli vår. Åh, vad jag är lycklig! :) På söndag ska vi fara och titta på honom och tinga honom. Ska komma ihåg att fråga när vi får hämta hem honom. Det här har gjort min dag, min vecka, min månad och jaa.. Kanske till och med mitt år! Nu ska jag dansa ner för trappan och in i köket. Magen kräver mat! Sedan blir det målning och städning för hela slanten. Ingenting kan få mig på dåligt humör idag! La la la la la la

Fredag

Publicerat: 2009-03-20 11:20:43
Snacka om att jag har sovit gott! Somnade som en sten och vaknade för dryga en halvtimme sedan. Jag ska inte fara till lägenheten förrän efter lunch någon gång. Måste nämligen plugga. Har deadline på söndag och det kommer bli minimalt med tid över till plugg under helgen. Sedan har vi ju inget internet i lägenheten heller. Förhoppningsvis hinner jag göra det klart idag. Måste definitivt hinna duscha innan jag far också. Tro mig, det behövs! Det ser ut som en döende bäver slagit sig ner och gjort sig hemmastadd på mitt huvud. Usch. Nåja.. Nu ska jag sluta gnälla och börja plugga!


Update: Jag har träningsvärk från igår, haha. Träningsvärk! Från att ha skruvat ihop möbler, haha.

Tröttast

Publicerat: 2009-03-19 23:21:52
Herregud vad det har varit mycket jobb på senaste! Måla, bygga, städa, rensa, fixa. Igår målade jag andra lagret i sovrummet och idag målade jag fondväggen. Trots lite akuta problem med väggarna så blev det helt okej till slut faktiskt. Imorgon ska en sista vägg målas och några möbler byggas ihop. Köket är i stort sett fixat, bara två väggar som ska målas men det får vänta. De två väggarna är inte så fruktansvärt äckliga så det är ingen panik. Åt nyss middag eftersom vi nyss kom hem. När Jonathan kommit hem bestämde vi oss för att köra över några av hans saker. Egentligen skulle vi bara lämna av sakerna och fara hem igen så att jag kunde plugga, men jag fick snilleblixten att vi skulle börja bygga ihop tv-bänken. Det tog oss fyra timmar. F-Y-R-A! Det var en riktig mardröm kan jag tala om, men oj så snygg den blev! Jag har fyra, fem blåsor på en och samma hand, ryggont och knän som inte riktigt vill fungera. Med facit i hand så var det värt det. Definitivt!

Till helgen kommer det bli mycket jobbigt, mycket slit och mycket roligt. Flytten kommer bli jobbig, men det kommer bli riktigt skönt när det väl är gjort. En annan rolig nyhet är att vi ska fara och kolla på en kattunge på söndag. En riktig sötnos! Man får hål i tänderna bara av att kolla på honom. Vi får hålla tummarna för att han kommer att bli vår. Självklart ska jag ta massvis med bilder, så ni får se ulltussarna också. Nu ska jag lägga mig och se film. Det kommer att bli en lång dag imorgon! Jobb i lägenheten hela dagen och sedan är vi bjudna till Jonathans morbror Trevor på ett musikquiz. Fullt upp som sagt..

Godnatt!

Jag kan inte shoppa

Publicerat: 2009-03-18 11:59:46
Det blev tyvärr ingen uppdatering igår eftersom internet inte fungerade på min dator. Det fungerade inte imorse heller med då gick jag med bestämda steg ner för trappan och fibblade lite med kablarna och vips så funkade det! Jag hade en jättemysig dag för mig själv igår. Trots att jag bara hade kjol och en tunn, tunn topp så frös jag inte alls. Solen värmde och den svaga vinden svalkade. Det var riktigt skönt! Shoppingen gick däremot lite sämre. Scannade igenom alla affärer och hittade ingenting! Ingenting som jag behöve i alla fall. Så himla less! Det är ju inte som att det är ett liten shoppingcentrum heller. Åh! Nåja, jag köpte mig en topp/klänning och ett par leggings som tröst. Självklart hade dom inte min storlek i leggings heller, så jag var tvungen att köpa ett par förstora. Har inte provat dom än, men förhoppningsvis syns det inte.

Jonathan ringde när han var på väg hem från jobbet så han kom och hämtade mig. Vi hann bara hem och byta om så for vi till lägenheten och målade. Hela vardagsrummet har nu fått ett lager (vissa väggar har fått två) så det är i princip klart. Ska fixa resten antingen ikväll eller imorgon. Js pappa har varit där och jobbat på vårat sovrum hela måndag, tisdag och idag. Jättesnällt! Dom har nämligen beställt en lastbil till på lördag så då blir flytten av, vare sig det är klart eller inte. Vi kommer få jobba som fasen! Sovrummet är ju absolut viktigast och det ska målas så snart som möjligt. Vardagsrummet är i princip klart och köket är i desperat behov av färg! Badrumsväggarna måste skrubbas (misstänker mögel) och målas om. Ja... Jag blir trött bara av att tänka på det. Jaja, det löser sig! Nu ska jag gå och äta frukost och sedan gå ut och spatsera. Har hört rykten om 16°C och sol.

Off I go!

Publicerat: 2009-03-17 12:45:42



Hörs snart!

170309

Publicerat: 2009-03-17 12:05:19
Godmorgon! Snacka om att jag har varit seg imorse. Vaknade som vanligt strax före åtta när Jonathan kom och sa hejdå innan han for iväg till jobbet. Somnade om på en gång och vaknade kring niotiden. Sedan låg jag och drog mig i över en timme. Skönt var det! Och välbehövligt. Sov jättedåligt i natt. Jag har nyss ätit frukost och ska börja göra mig i ordning att fara till Bluewater. Har aldrig tagit bussen dit så jag får hoppas att jag inte far helt vilse. Ska som sagt se om jag kan hitta mig några fina, lättare sommarkläder. Nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning, så jag kommer iväg någon gång.

Godkväll

Publicerat: 2009-03-16 22:47:39

Det blev inte så mycket jobb som jag hade förväntat mig. Vi hade bara en genomgång av säkerhetsregler och sådant eftersom det blivit lite strul. Våra jobbarkläder hade inte hunnit komma ännu och det har blivit något strul med några email. Vi skulle ha fått email där det finns en länk där vi ska ansöka om ett payroll number. Vi kan alltså inte börja jobba förrän vi fått detta nummer. Vår manager skulle kolla upp vad som blivit fel och förhoppningsvis löser det sig snart. Han trodde att vi skulle få börja jobba i slutet av veckan eller mest troligt början av nästa vecka. Vill komma igång någon gång! Nåja.. Imorgon funderar jag på att ta bussen till Bluewater och köpa mig lite sommarkläder. Jonathan förde över £100 till mig förra veckan för att inviga mitt bankkonto. Måste köpa mig lite sommarkläder. När jag promenerade till jobbet idag höll jag på att brinna upp! Hade jeans, en tunika och skinnjacka (öppen) och höll på att dö av värmeslag. Var tvungen att ta av mig jackan på en gång, men det var ändå skitvarmt. Har verkligen inga sommarkläder. Dum som jag var så tog jag inte med mig några alls. Ska se om jag kan hitta några billiga kjolar, toppar eller klänningar. Jag kommer rinna bort om jag måste bära jeans i den här värmen.

Jonathan for till gymmet för drygt en halvtimme sedan. Jag hade tänkt bädda ner mig i sängen (njuta över att ha den för mig själv) och se en film. The Dark Knight får det nog bli. Jag är egentligen inte mycket av ett Batman fan och har aldrig riktigt sett de andra filmerna, men Heath Ledger gjorde den här filmen sevärd. Hans tolkning av Jokern är helt fantastisk och Oscarn han vann var otroligt välförtjänt. Ska skynda mig och krypa ner i sängen och se filmen, annars kommer jag nog bara somna. Godnatt!



Kokar

Publicerat: 2009-03-16 14:24:38
Kom nyss (typ) ut ur duschen, men är redan svettig. Solen ligger på och Jonathans rum har förvandlats till en bastu. Öppnade fönstret men bristen på vind gör att det blir noll skillnad. Får man klaga på att det är för varmt i mars? Ska börja göra mig i ordning nu och promenera iväg. Ska bli skönt att få komma ut i det fina vädret då jag inte hade tid för det igår. Jag hade tänkt att gå förbi McDonalds och äta en sen lunch eftersom jag inte vet hur länge jag kommer att jobba. Vill inte dö av svält första dagen på jobbet. Tänkte hinna förbi djuraffären en sväng också. Drömma mig bort lite, se om jag kan hitta några hundar att sukta efter samt kolla in lite saker till vår framtida katt. Nu måste jag fixa frillan så jag inte skämmer ut mig själv. Och ja, jag är fortfarande skitnervös..

Nervös

Publicerat: 2009-03-16 11:38:42

Usch vad jag är trött. Hade så himla svårt att sova igår, tankarna bara flög omkring och jag kunde inte slappna av. Slog igång en film för att få annat att tänka på och jag måste ha somnat på en gång. Ska snart hoppa i duschen och tvätta målafärgen ur håret och sedan börja göra mig i ordning. Första dagen på jobbet idag och jag är skitnervös. Jonathan får reda på hur hans arbetsintervju gick idag och det gör mig lite nervös också. Han både vill och vill inte ha det. Jag börjar jobba klockan 15.00 idag. Vet inte riktigt hur länge jag kommer att jobba. Ska ha en genomgång med managern som skulle ta drygt 1½ timme och sedan jobba ett par timmar.


Igår började vi med att bryta ner takplattorna i sovrummet. Det var en total mardröm! Vissa fullkomligen ramlade av medan andra satt som sten. Vi rev, klöste, hamrade och bände tills fingrarna blödde - bokstavligt talat! Idag är dom så där stela och såriga och gör skitont att använda. Förhoppningsvis mjuknar sårskorporna upp i duschen. Nåja.. I övrigt då? Ja.. Jag vet inte ens själv om jag ska vara ärlig. Är bara så trött, splittrad och likgiltig nästan. Jag vet inte ens vad jag vill längre. Jag vet inte vad jag känner. Jag är bara så trött..

Framsteg

Publicerat: 2009-03-15 11:21:54
Igår när vi kom till lägenheten så började vi med att städa ur lite saker ur sovrummet. Satte in tallrikar, skålar, muggar och glas i köksskåpen samt lite matlagningsgrejer. Sedan ställde vi oss och målade två av sovrumsväggarna. De andra två ska nämligen bytas ut. Trots att dom inte hade de två gröna nyanser vi egentligen ville ha och vi tvingades impulsväja två stycken så blev det riktigt fint. Det blev en ljus och mjuk nyans och en aningen mörkare. Vet inte hur den mörka ser ut ännu, då vi inte har hunnit öppna burken än. Ska försöka mig på att måla en snygg fondvägg med ränder på. Få se hur det går. Om jag misslyckas totalt så får det bli en enfärgad fondvägg. Jonathan har nyss farit iväg för att coacha hockey och jag ligger här i sängen och ska förbereda mig för plugg. Har nämligen en deadline idag. Sedan blir det att fara till lägenheten igen och antingen måla sovrummet/vardagsrummet eller städa i ordning och skrapa köksväggarna. Vårat matbord blev förresten skitsnyggt! Tyvärr råkade Js föräldrar kantstöta det när dom bar upp det, då det är ganska stort och trappan och hallen är rätt trång. Var så himla synd för det var verkligen ett jättefint bord.

Gårdagen blev väldigt fin, trots en vind som var skoningslös. När solen kom fram var det jätteskönt. Tog en paus i allt målande och följde och såg när Jonathan spelade hockey. Och tur var väl det! Dom vann med 2-0 och Jonathan gjorde mål och blev matchens spelare. Jätteroligt! Efteråt ville J verkligen att jag skulle följa med ut och fira lite. Dom hade St Patricks day nere i klubbhuset så vi for dit ett tag. Stannade bara drygt två timmar och tog oss några pints och sedan for vi hem och såg lite film. Nu ska jag skynda mig och göra bort skolarbetet så jag kan gå ut i det vackra vädret! Det känns ju nästan som sommar! Klarblå himmel och sol. Knallade ut barfota i gräset efter jag ätit frukost och stod i solen och bara njöt. Kanske är det inte så dumt ändå..?

Fynd!

Publicerat: 2009-03-14 12:27:56
Vi har nyss kommit hem från affären där vi köpt ett matbord och fyra stolar. Alltihop för endast £99! Vi sparade över £100. Det kallar jag ett fynd! Särskilt när det var utförsäljning och det kostade £399 från början. Vi köpte också lite färg bland annat till sovrummen. Hittade en skitsnygg tapet till vardagsrummet som jag ska införskaffa mig snart. Ska försöka locka över mormor och morfar (som är grymma på att tapetsera) och se om dom kan hjälpa mig. Och på tal om mormor och morfar så är det morfars födelsedag idag. Grattis! ♥ Jag och Jonathan ska strax fara över till lägenheten och antingen måla eller bygga ihop lite möbler. Köpte två byråer igår från IKEA samt ett par lampor, badrumsmattor, kastrull och andra "bra-att-ha-saker". Kan visa vad det blev senare. Jonathan ska mest troligt ut ikväll, men jag ska stanna hemma. Känner mig inte riktigt på partyhumör efter de dåliga nyheterna jag fick höra igår :(

Nu ska jag slänga ihop lite nödvändigheter och sedan ska vi fara och jobba.

Den kreativa ådran?

Publicerat: 2009-03-13 12:13:17
Åh vad jag känner att kreativiteten bubblar under skinnet. Vill fixa och trixa, pyssla och hålla på. Helst av allt skulle jag vilja ha en hund, en kamera, photoshop och börja pyssla på en hemsida. Är så himla sugen på att designa en hemsida. Vet inte varför? Dock måste jag hålla mig ett tag till. Har så många idéer som flyger fram och tillbaka innanför pannbenet att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Får väl släppa ut några när vi far till IKEA ikväll. Förhoppningsvis har dom de saker vi behöver i lager den här gången så vi kan få flytta någon gång. Är så himla less på vissa människor så det finns inget slut. Jag saknar min snälla, hjälpsamma och halvtokiga mamma. För att inte tala om handlingskraftiga mormor! Då hade saker och ting minsann blivit gjort.

Nu ska jag sätta mig och plugga. Antar att det krävs lite kreativitet för det också, men usch vad tråkigt. Nåja.. Upplysningen - here I come!

Abstinens

Publicerat: 2009-03-13 10:48:34
Äntligen fredag! Gör väl inte särskilt stor skillad för mig egentligen eftersom jag inte jobbar än, men fredagar betyder att helgen är här och J kommer vara hemma. Mysigt! Plus att man måste ju passa på att njuta av helgen nu innan jag börjar jobba på måndag. Börjar i och för sig inte förrän klockan tre så det känns skönt.

Jag är så himla sugen på att skaffa valp. Jag vill ha en riktig tränings- och tävlingskompis. Är så taggad på att träna och tävla, gå kurser, långpromenader och bara mysa på. Hade tänkt satsa på en "allroundare" och köra lydnad, skydd och spår. Kanske till och med prova på agility? Kan däremot inte bestämma mig vilken ras jag ska satsa på. Schäfer är ju alltid ett alternativ. Malinois, dobermann, rottweiler och boxer lockar också. Beslutsångest. Fast en brukshund är ingenting man kan ha här ändå. Dels för att vi inte är tillåtna (vilket gör mig så otroligt förbannad) och dels för att bruks inte är särskilt prioriterat här. Här är det mest utställning som gäller. Om jag flyttar hem (när är nog ett bättre ordval) så ska jag definitivt skaffa mig en liten träningskompis. Hundabstinensen är numera total.





120309

Publicerat: 2009-03-12 10:22:42
Godmorgon! Då var det torsdag än en gång och jag är relativt nyvaken med en skål Coco pops i magen. Ska snart bege mig till lägenheten och fortsätta måla. Andra varvet på taket i vardagsrummet och förhoppningsvis hinner jag börja på väggarna idag också. Känner mig taggad. Vill få allting bortgjort så fort som möjligt så vi får flytta in någon gång. Det är inte lätt att fixa i ordning en hel trea (racklig trea till och med) helt själv utan någon hjälp. Jonathan jobbar ju hela dagarna. Nåja, jag gör mitt bästa och det får duga. Igår for jag och J dit och monterade ihop lite möbler. Blev jättenöjd med soffbordet och föreslog att J kanske skulle satsa på en karriär som snickare. Han skrattade bara och fortsatte skruva. Vi satte även ihop ena sängbordet och det blev skitbra. Ska bli skönt att få in lite möbler som tar ögonen ifrån allt det fula.

Nu måste jag skynda mig!

Hemlängtan

Publicerat: 2009-03-11 16:48:02
Har haft så himla mycket hemlängtan de senaste dagarna. Vet inte riktigt varför? Kanske beror det på all stress här? Eller att vår lägenhet är ett enormt renoveringsprojekt innan den ens är beboelig? Kanske beror det på att jag inte har någonting att göra om dagarna? Kanske beror det på att vi är förbjudna att ha hund i vår lägenhet? Kanske beror det på bristen av natur? Att kunna promenera ut i skogen där allt är helt knäpptyst och man bara kan gå och filosofera för sig själv. Att se sig omkring och allt man ser är träd. Eller att kunna promenera 5-10 minuter och komma till en sjö? Eller rent av havet? Kanske...

Kanske beror det på det faktum att min farbror blivit sjuk. Att jag fått en reality check. Känslan av att vara så långt borta. Kanske beror det på det faktum att jag aldrig skulle kunna förlåta mig själv om någonting skulle hända en familjemedlem, vän eller släkting någonting och jag inte var där. Att inte kunna träffa dom, prata och bara ses? Kanske...

Kanske beror det på att jag saknar svenskan. Hur knäppt det än kan låta. För hur duktig jag än må vara på engelska så kommer skämten inte så där naturligt. Allt blir omedvetet mer eftertänksamt. Kanske beror det på att det är min mammas födelsedag idag och jag kan inte hälsa på. Kanske beror det på att jag vet att alla som jag saknar allra mest kommer att samlas i vårt kök idag och jag är inte där. Kanske beror det på att jag inte har mina fårskallar att krama på. Som håller mig sällskap. Kanske beror det på att sommaren är på antåg och jag kan inte spendera lata dagar på stranden eller i Alhamn med släkten. Kanske beror det på att jag är otroligt familjekär och många gånger hellre väljer att umgås med släkten än med vänner. Hur knäppt det än kan låta. Kanske ...




I got it!

Publicerat: 2009-03-10 18:41:31
På måndag börjar jag jobba! Gud, vad skönt det kommer bli. Vara hemma och slappa i all ära, men någon måtta får det ändå vara. Efter intervjun (för att vara petig var det faktiskt två intervjuer) så for jag till lägenheten och målade. Fick nästan hela vardagsrumstaket bortgjort. Har en bit kvar i ena hörnet, men det borde gå snabbt. Måste däremot måla ett andra (eventuellt tredje) varv antingen imorgon eller någon dag framöver. Nu är jag bara allmänt trött i både huvud och armar efter allt takmålande. Ska lägga mig och vila ett tag, fräscha upp mig lite och sedan ska vi till IKEA och köpa lite möbler. Imorgon MÅSTE jag plugga. Skäms på mig!

100309

Publicerat: 2009-03-10 10:25:59

Det har varit dåligt med uppdateringar på senaste, men jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva. I söndags städade vi hela dagen och sedan kraschade vi i sängen. Igår var bara en traumatisk skitdag och det behöver vi inte prata mer om. Idag känner jag mig neutral med en hint av lycka. När allt kommer omkring så är jag ändå lyckligt lottad. Jonathan störtade hem från jobbet för att sitta med mig när jag var ledsen. Han tog med mig ut och bjöd på lunchbuffé, gick runt i affärer med mig, köpte Ben & Jerry's (2 för £5 - det ni!), fick mig på andra tankar. Tröstade, kramade och försäkrade mig om att allt kommer bli bra. Det är skönt att ha någon man alltid kan lita på. Det är tryggt och mysigt.


Idag ska jag promenera ner till en affär och prata med någon och lämna in mitt CV. Dom har recruitment day i en av de lokala affärerna, så jag får hoppas på det bästa. Det skulle ju inte skada om någon ville anställa mig. Sedan ska Ray skjutsa mig till lägenheten. Ska börja måla vardagsrummet idag. Hans föräldrar vill att vi ska flytta in under lördagen, men eftersom vi har mögel på väggarna i vårat sovrum, allt är omålat, gud-vet-vad i mattorna och innertak som håller på att ramla in så tänker jag vägra. Mycket kan jag leva med men jag vägrar att sova i ett rum fullt av mögel. Jag vill i alla fall måla och lägga golvet i sovrummet innan vi flyttar in. Och ja, vår lägenhet är just nu precis vad det låter som - ett råtthål. Det ska bli ändring på det. Förhoppningsvis. Ikväll ska vi till IKEA igen och köpa möbler. Mer möbler.  Nu ska jag springa och trycka i mig lite frukost, göra mig representabel och knalla iväg till affären. Wish me luck!



Sänder en tanke och massor med kramar till min farbror och hoppas han bli bra snart! ♥

Scrubbin' saturday

Publicerat: 2009-03-07 14:02:52
Ska snart fara till lägenheten och skrubba. Hoppas på att bli färdig med städandet i helgen så jag kan börja måla till veckan. Jag har hört rykten om att vi ska till IKEA igen på tisdag. Det skulle vara roligt om man åtminstone hade börjat måla innan dess. Ska slita som ett djur idag och hoppas på det bästa. Vill bara ha det här bortgjort! Jonathan har bortamatch idag så han kan inte komma och hjälpa. Han har lovat pizza till middag så jag antar att jag kan förlåta honom. Imorgon ska han däremot få skrubba händerna blodiga! ;) Vill ju inte göra allting själv.

3 saker jag saknar och är desperat efter:

HUNDAR!
Håller på att bli knäpp i huvudet. Har varit utan mina bebisar i över en månad nu och allt är så jäkla tyst och tråkigt. Frasen "You don't know what you've got till it's gone" stämmer så otroligt väl! Att vi inte får ha hundar i lägenheten (av någon dum jävla anledning?) gör inte saken bättre. Mitt nuvarande tillstånd kan bara beskrivas med ett ord - ABSTINENS!
Kamera
Får i och för sig låna Jonathans men jag vill ha min egna kamera. Eller egentligen vill jag köpa en systemkamera. Vill verkligen börja fota, mixtra och trixa. Prova mig fram. Utvecklas. Någon som har lust att sponsra mig till en kamera och Photoshop? (host - mamma - host)
Pengar
Dom börjar ta slut. Kan någon ge mig ett jobb? Typ, nu? Snäääällla...

Perfect friday

Publicerat: 2009-03-06 22:50:43
Ah, kom nyss hem från Bluewater. Gick och kollade runt i affärerna, lämnade in mitt CV till en massageaffär (haha!) och sedan åt vi middag. Helt underbart gott! Som förrätt åt vi kyckling i sesamfrö med sallad och Jack Daniels sås. Huvudrätten fick bli baby pork ribs med BBQ-sås och strips. Supergott! Att drickorna fylls på gratis under hela kvällen skadar inte heller. Trots att jag ätit som en gris så gick vi och kollade på lite kläder och Jonathan köpte två par jeans till mig. Tack söta rara underbara! Så nu är jag mätt och belåten med en aningen större garderob - precis som man ska avsluta en fredagkväll, tycker ni inte?

Fortfarande sjuk

Publicerat: 2009-03-06 11:30:01
Men i alla fall på bättringsvägen. I förrgår kände jag mig lite bättre, men så blev det såklart värre igår. Typiskt. Idag mår jag lite bättre, även om halsen är full av slem och annat mys. Har nyss vaknat, så jag har legat här och kraxat för mig själv. Det är soligt och fint ute så jag funderar på att gå ut en sväng, äta lite lunch ute och kika lite i affärerna. Ikväll ska jag och Jonathan gå ut och äta. Kommer bli mysigt. Kurade ihop mig brevid honom igår, kollade på honom med mina förkylda hundögon, snorade lite frågade: Kan inte vi gå ut och äta imorgon? Klart vi kan! sa han. Älskar verkligen stället vi ska till. Skitgod mat!

I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga? Ihelgen kommer det bli storstädning i läggan både på lördag och söndag och där emellan ska jag försöka plugga lite. Vill ju börja måla någon gång! På lördag blir det gruppstädning, typ. J's släktingar ska komma och hjälpa, så det blir skönt. Sedan på söndag ska Jonathan och jag köra storstädning. Jonathan coachar vanligtvis på söndagar, men skulle mest troligt få ledigt på söndag. Vill bara få allting överstökat! Vill flytta in och börja inreda, laga mat och få mina katter! Just nu är jag otåligare än otåligast.

Dagens låt

Publicerat: 2009-03-04 16:41:17

Bob Dylan - Abandoned Love (Live)

Ett tips min käre bror gav mig. Har faktiskt aldrig hört den här låten tidigare (kanske inte så konstigt), but I like it. Inspelat av en i publiken i en bar i Greenwich Village, New York. Ramblin' Jack Elliott var den som uppträdde egentligen medan Dylan var en i publiken, tills han blev uppbjuden på scen. Han bestämde sig för att spela den här låten, som han skrivit några dagar tidigare.

Stackars mig

Publicerat: 2009-03-04 15:29:38

Jag har gått och blivit sjuk. Riktigt sjuk. Den onda halsen jag skrev om i måndags har utvecklats till en fullt utvecklad förkylning. Mot alla odds steg jag upp klockan åtta igår morse och utrustad med trasor och rengöringsmedel av olika slag gav jag mig tappert av till lägenheten. Efter en kort stund av "var-fan-ska-jag-börja" så började jag skrubba i köket. Och som jag fick skrubba. Det var fettigt, klibbigt och fläckar precis över allt och det var snabbt konstaterat att vi kommer måste städa igenom hela köket minst 2-3 gånger till innan allt äckel kommer försvinna. Jan, som är gift med Jonathans morbror kom över och hjälpte till lite. Även hon var förvånad över hur smutsigt och äckligt allting var. Denna familj kan inte ha städat en enda gång under de fem år som dom har bott där. Usch!

Efter dryga 4 timmar och 40 minuter var jag tvungen att ge upp. Hela kroppen värkte och febern gjorde det svårt att stå upp utan att bli yr och illamående. Bäddade ner mig i sängen så fort jag kommit hem och sov resten av dagen i stort sett. När Jonathan kom hem bar han upp en bricka med mat, trots att jag nekat till det. Han satt med mig och assisterade genom att hålla i mitt glas och gav mig mer ketchup vid behov. Sedan somnade jag om och sov resten av kvällen. Idag är febern borta (eller åtminstone väldigt låg) och jag känner mig lite piggare. Däremot är näsan igenblockerad och huvudet tungt. Trots det ska jag och Jonathan fara och se om vi kan hitta oss lite målarfärg ikväll. Hoppas på att vara back on track imorgon så jag kan fortsätta städa. Vill få det bortgjort så snabbt som möjligt så man kan börja med allt det roliga. Målning och inredning kommer bli hur roligt som helst, men som sagt.. Städning först.


Nu ska jag söka jobb och sedan lägga mig och vila.



Update: Har lagt till en ny kategori där inlägg/bilder på lägenheten kommer att hamna.

Bara att bita ihop

Publicerat: 2009-03-02 23:07:32

Kom nyligen hem från första titten på lägenheten. Och ja.. Vad ska man säga? Det kommer krävas mycket jobb. Och då menar jag mycket. Den har potential, det måste jag säga. Men som sagt - mycket jobb. Väldigt mycket jobb! Jag kan för mitt liv inte förstå varför folk här envisas med att ha dessa förbannade heltäckningsmattor? Dom är skitäckliga. Mattan i vårat vardagsrum har något ljushuvud drällt stearin över (töntig ordvits), så det är två stora fläckar som inte går att få bort. Kul. Som tur är så ska vi slita ut alla mattor och lägga in trägolv så fort vi har råd. Vilket jag hoppas kommer vara snart. De som bott där tidigare har inte tagit särskilt bra hand om stället. Men men, jag är inte bitter! Om man ser det från den ljusa sidan så kan det i alla fall inte bli mycket sämre. Så länge vi får en chans att göra det till vårt eget och får in lite möbler så kommer det nog bli bra. Jag och Ray ska dit imorgon och städa. Jag kommer minsann ha fullt upp hela veckan med städning, röjning och målning. Jag och Jonathan ska fara och kolla på lite målarfärger imorgon. Skulle vilja hitta en snygg tapet också till en av väggarna i vardagsrummet, men det kanske får vänta.


Nåja, jag tror i alla fall det kommer bli skitbra! I sinom tid...

Mina nya älsklingar

Publicerat: 2009-03-02 16:29:31


Gladiatorsandaler från Next £25 - Sköna som skam!

Varsågod mamma!

Publicerat: 2009-03-02 15:59:31

På beställning: Två rödögda smurfar

(Tyvärr hittade vi bara en mössa, så jag blev utan)

020309

Publicerat: 2009-03-02 12:01:06
Idag är det vackra vädret tillbaka så jag hade tänkt ge mig ut på en promenad. Eventuellt köpa ett par skitsnygga sandaler eller en klänning eller något för att muntra upp mig själv lite. Vaknade nämligen upp med världens halsont. Jag som inte ens känt mig hängig i helgen. Förrutom baksmällan igår då, men den räknas inte. Och av någon anledning så gör min haka skitont.  Nåja, nu måste jag hoppa i duschen. Måste ha svettats som ett djur inatt för jag stinker.

Efter många om och men

Publicerat: 2009-03-01 18:32:09
Okej, nu är uppgiften inlämnad och jag kan äntligen andas ut. Ingen idé att oroa sig över den längre. Mitt magont kom tillbaka idag. Har inte behövt ha det på ett bra tag nu så jag var väldigt förvånad att det kommit tillbaka. Nåja, bara att lägga sig och vila och hoppas på att det går över. Dom goda nyheterna var det, ja! Vi fick veta igår att hyresgästerna håller på att flytta nu i helgen! Det betyder att vi kommer få tillgång till lägenheten till veckan. Tack gode Gud! Oj, vad skönt det ska bli att få någonting eget. Äntligen. Skulle kunna skriva en hel bok över alla planer jag har, hur skönt det ska bli och hur mycket jag ser fram emot att pyssla och fixa, men det orkar jag inte. Nä jag ska lägga mig till rätta, vila min mage och se på det som är kvar av finalen i Carling cup. Manchester United mot Tottenham och det verkar som det kommer att gå till straffar. 0-0 och de är inne på slutet av den andra förlängningskvarten. Spännande

Liten och blå

Publicerat: 2009-03-01 12:20:18
Idag är jag inte bland de levande. Det är bara att konstatera. Fast gårdagen var rolig. Riktigt rolig! Det började med en tidigt morgon. Jonathan hade hemmamatch och självklart ville jag följa och kolla på. Börjar tycka (land)hockey är riktigt roligt! Matchen var i alla fall skitbra. Alla spelade bra och det var riktigt roligt att se. Ville nästan aldrig att matchen skulle ta slut, hehe. Det gjorde den till slut, vare sig jag ville eller inte, och dom vann med 2-0. Sedan satt vi och såg lite cricket i klubbhuset, for och gjorde några ärenden, åt middag, duschade och sedan började vi göra oss i ordning. Det var nämligen maskerad med temat Disneyfigurer och barnprogram nere på hockeyklubben. Jag och Jonathan klädde ut oss till smurfar (passande eller hur?) och fick applåder och högsta betyg när vi kom in. Kanske lägger in en bild senare. Om ni har tur. Det var så jäkla kul! I stort sett alla hade klätt upp sig och det var roligt att se hur påhittiga alla hade varit.

Alla Js lagkamrater (och alla andra vid klubben) är så himla snälla. En av Js lagkamrater som är riktigt högt uppsatt i ett stort företag lovade att hålla ett öga öppet och om det blir några lediga jobb så skulle han meddela mig och lägga in ett gott ord för mig. Företaget har även biljetter med riktigt bra platser till Arsenal matcher så han sa att han skulle försöka fixa dom åt mig. Det bjöds på drinkar och en annan lagkamrats flickvän (som var hur trevlig som helst) sa att vi kunde hitta på någonting någon dag och att hon kunde visa mig runt. Hela kvällen var riktigt trevlig. Jonathan bad DJn spela ABBA och snart nog drog Dancing Queen igång. Alla började sjunga och peka på mig, haha. Sedan slog DJn på smurfarnas themesong men då lämnade jag Jonathan att dansa för sig själv ;)

Nu ska jag ta mig huvudvärk och begrava mig i historia. Dessa jävla kungar. Senare kommer jag uppdatera om lite goda nyheter. Ha en riktigt slö söndag!
RSS 2.0