Handikappad

Publicerat: 2009-04-30 20:11:00
Så var debuten bortgjord. Min paltdebut, vill säga. Lyckat kan jag inte påstå att det var, men det var ätbart. Drygt fyra timmar efter att jag börjat, en nära döden upplevelse med rivjärnet, tre plåster och sammanlagt fyra-fem spruckna, osaltade paltar senare sitter jag i soffan, mätt och insvept i en fleecefilt. Ska strax hoppa i duschen, diska och promenera ner till affären och köpa lite ätbart till Jonathan efter han kommer hem från sin coachning. Vi har en chokladkaka som ska ätas också. Det är våran Valborg. Behöver jag säga att det suger att England inte firar Valborg? Imorgon är det uppe med tuppen som gäller. Börjar jobba tidigare än tidigt och sedan ska vi till Bluewater och sätta sprätt på lönen.



Handikapp

Ord överflödiga

Publicerat: 2009-04-30 13:36:54

Missar Filip och Fredriks nya program Söndagsparty. Sitter och kollar några klipp på internet och man kan ju inte göra annat än att skratta. Som vanligt.

Tröttast - piggast

Publicerat: 2009-04-30 08:54:32
Är det inte typiskt? När man jobbar skulle man kunna döda för några extra timmar i sängen, men när man är ledig vaknar man klarvaken innan 7 på morgonen. Vaknade till och med innan Jonathan som skulle upp och jobba! Så illa är det. Jag antar att jag kommer att överleva ändå. Hade tänkt ha en riktig latardag. Ska promenera iväg och posta ett brev senare under dagen och på eftermiddagen ska jag börja med palten. Ja, ni läste rätt! Jag ska försöka mig på att göra palt alldeles själv. Mormor delade med sig av några sista-minuten-tips igår och nu är jag lämnad åt mitt öde. Hur väl jag lyckas rapporteras i senare inlägg.  Gårdagen kändes oändligt lång och redan kring åtta tiden på kvällen var jag redo för sängen. Kämpade dock tappert (med en gnutta hjälp från South Park) och lyckades hålla mig vaken till drygt 21.30-22 och sedan gav jag upp. Jag hade trots allt varit i farten sedan 05.30. Morgonskiften är rätt sköna att göra, eftersom vi inte öppnar förrän halvvägs in i skiftet. Nackdelen är dock att man måste vara uppe före fan, men å andra sidan får man ju komma hem tidigt. Skulle egentligen sluta 11, men dom behövde någon som stannade en timme extra eftersom det var rätt mycket folk och en av killarna skulle vara tvungen att jobba ensammen fram till 12, så jag gick med på att stanna. Mer pengar till mig! Aldrig fel. På tal om pengar så fick jag min första engelska lön igår. Fick bara betalt för en vecka eftersom de resterande veckorna hamnar under nästa utbetalning. Jag är väl inte direkt rik, men jag fick betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle få. Det är inte fel det heller. Nu ska jag gå och göra mig lite frukost och snoka runt lite på internet tills jag har någonting vettigare för mig (läs; sevärda tv-program börjar sändas).

280409

Publicerat: 2009-04-28 22:49:39
Äntligen är internet fixat och kontakten med omvärlden är numera återtagen. Dagen har varit ganska vardaglig och tråkig. Klev upp kring nio-tiden, duschade, såg lite tv och sedan promenerade jag iväg till bussen. Den var ovanligt sen, men duktiga jag är ute i god tid så det gick bra ändå. Jobbade 14-18 och sedan hämtade Jonathan upp mig och vi åkte hem. Åt cottage pie till middag, dukade undan och sedan har det bara varit kvällsmys. Jonathan målar, städar och stökar i gästrummet för närvarande och har förklarat väldigt tydligt att jag inte får komma in förrän det är helt klart. Kan inte hjälpa att tycka att ibland är det ganska lyxigt att ha en Jonathan närvarande.

Vid den här tiden om en vecka kommer jag att sitta i mitt (gamla) rum i Luleå och gnugga geniknölarna. Hela två veckor blir jag hemma och oj, vad skönt det ska bli! Tyvärr kommer jag missa när lillen kommer hem. Inte roligt alls. Har längtat som en tok efter honom och så kommer jag inte vara här när han kommer. Är inte det typiskt? Nåja, det ska bli skönt att komma hem måste jag säga. Är så himla trött. Jobbet har tendens till att vara riktigt stressigt så det ska bli skönt med lite ledigt. Kan ju passa på att bjuda på några nyare bilder av vår skönhet, medan jag kommer ihåg.





Syskonbus (Topaz spelar död haha)

Med dom bilderna säger jag tack och hej för ikväll. Börjar jobba klockan sju imorgon så det blir att gå upp tiiiiidigt.

Fredagkväll

Publicerat: 2009-04-24 21:26:54
Vardagen rullar på. Tankarna står antingen stilla eller rullar på alldeles för snabbt. Tänk att det kan finnas så totalt olika sidor av samma sak. Det är svårt. Det är komplicerat. Det är... livet, antar jag? Nåja. Jobbet går bra. Riktigt stressigt ibland, men det går bra och jag trivs helt okej. Det är ju inte ett särskilt givande jobb, men det duger för nuvarande. Jag blir en erfarenhet rikare som min kloka kusin uttryckte det. Plus att lite pengar är bättre än inga pengar alls. Är ledig imorgon (tack och lov!) men jobbar söndag, måndag, tisdag, onsdag, fredag och söndag. Där mamma! Nu vet du det. Börjar närma sig resan nu. 5-19 maj är jag hemma i Luleå och gör prov och sådant som sagt. Kommer bli en hetsig tid med mycket pluggande, familj att träffa, vänner att träffa och så vidare. Får göra mitt bästa. Sitter (än en gång) hos J's föräldrar. Internet kommer mest troligt att fixas på tisdag. Håller tummarna för att det inte kommer att strula. Nåja, det blir ett kort, tråkigt och konstigt inlägg idag. Ska nog börja fara hem snart tror jag. Slappa i soffan med en film eller så. Låter bra.

Fortfarande vid liv

Publicerat: 2009-04-16 19:45:45
Det går ett tag mellan uppdateringarna, jag vet. Fortfarande inget internet hemma, men en liten fågel viskade i mitt öra att det inte borde ta särskilt länge nu. Hemtelefonen funkar nu, vilket är ett plus. Jonathan har ett specialnummer som gör att man kan ringa extra billigt utomlands. Inte särskilt spännande för er kanske.. Annars? Ja, jobbet går bra. Trivs rätt bra där, men ja... Det är ju ett jobb och det hade ju inte kallats jobb om det inte var jobbigt. Men det funkar. I fredags var vi och hälsade på lillen igen. Den 9/5 får vi hämta hem honom. Eller Jonathan rättare sagt. Jag är nämligen hemma i Luleå och gör klart skolan. Två prov, en rapport och en muntlig redovisning. Kommer att vara hemma mellan den 5-19/5, så lillen kommer att vara hemma i hela 10 dagar utan mig. Har lite ångest över det, men J kommer ta väl hand om honom. Får väl se det från den ljusa sidan; jag får ju mysa med mina favoritpojkar hemma i Luleå. Det är inte fy skam det heller.

Sitter hos Js föräldrar nu. Ska skicka in en historieuppgift. Vi har blivit bjudna på middag här också, skönt att slippa laga mat. Hade tänkt göra lasagne och lite vitlöksbröd, men det får bli imorgon istället. Har jobbat måndag - onsdag, så nu är jag ledig torsdag, fredag, lördag. Skööönt! På lördag ska vi på Dinner and Dance. Jonathans hockeyklubb firar 90 år så det ska bli finmiddag och dans och hela köret. Dans är inte riktigt min grej, men middag är jag bra på! Var nyss och inhandlade en klänning. En mörklila. För att vara impulsköp är jag rätt så nöjd. Otroligt tråkig och onödig uppdatering, men jag har inte så mycket annat att säga. Får hoppas att internet kommer snart, då ska jag försöka vara lite mer spännande. Eller åtminstone lite mer kontinuelig.

030409

Publicerat: 2009-04-03 16:55:13
Jo, jag lever fortfarande. Tro det eller ej. Kommer att vara utan internet i drygt en månad till, så det kommer att bli sparsamt med uppdateringar. Har inte så mycket att skriva egentligen. Dagarna rullar på och ser ganska så likadana ut allihop. Ikväll ska vi fara en sväng till Bluewater. Vandra omkring lite, äta middag och sedan gå på bio. Imorgon har J bortamatch så då blir jag ensam större delen av dagen. Börjar mest troligt jobba nästa vecka. Och ja, det har tagit jävligt lång tid. Har fått en intervju för ett annat jobb också. Vet inte riktigt om jag vill jobba för The Ministry of Justice. Får se hur jag gör. Intervjun är på onsdag så det beror på om jag jobbar då eller inte. Nåja.. Tänkte bara uppdatera snabbt så att ni vet att jag lever.
RSS 2.0