Fram och tillbaka

Publicerat: 2009-07-27 22:35:09
Bloggar tills vidare på min gamla blogg . Och ja, det blev ett jävla flängande ;)

110709

Publicerat: 2009-07-11 18:52:43
Så var det lördag och bara en dag kvar här. Måndag räknas inte då jag måste stiga upp vid 03-04 på morgonen. Kommer ju bli hemma ett tag nu. Längre än vad det först var tänkt. Jobbade min sista dag på jobbet igår. Var lite sorligt med tanke på alla sköna människor man lärt känna. Jobbade 07-16, som sagt. Mike slutade sitt skift klockan 11 och kom sedan och sökte upp mig för att önska mig lycka till i framtiden. Det var riktigt gulligt gjort. Paul, Lee och Jenny ville inte att jag skulle sluta. Hade en riktigt rolig och bra sista dag. Både Ray och Paul sa att om jag kommer tillbaka så ska jag bara komma in och prata med dom så får jag mitt jobb tillbaka. Det är tryggt att ha i åtanke. Efter jobbet så promenerade jag till Jonathans föräldrar. Vi åt middag och sedan for vi till greyhoundracingen. Jag spelade ingenting, men var Js personliga tipsare. Jag valde hundarna och han satsade pengar. Det hela slutade med att vi vann på 9/12 omgångar. Inte illa pinkat. Kom hem riktigt sent och sedan stupade vi i säng. Jag som varit uppe sedan klockan fem på morgonen var helt slut. Sov ända till 11.20 idag, någonting jag inte har gjort sedan jag flyttat hit i stort sett. Sedan mötte vi upp Hazel och hennes pojkvän Lee i Bexleyheath. Vi åt lunch på en pub (ni vet en sådan där typisk engelsk pub man ser i serier och filmer) och sedan gick vi och bowlade. Det blev hela fyra omgångar i slutändan och det var riktigt trevligt. Särskilt då jag vann en omgång! ;) Nu är vi hemma och sitter framför tvn och ser film. Det regnar ute. Ska börja laga middag på ett tag. Lax och potatis. Sedan blir det filmkväll med lite brownies. Mysigt. Imorgon står det mest packning och förberedning på schemat. Ja, jag fick någon som tog mitt skift. Nu ska jag återgå till filmen!

Morgonstund...?

Publicerat: 2009-07-10 06:46:09

Jag är så himla trött. Både i kropp och sinne. Har så mycket som virvlar runt under pannbenet så jag vet knappt var jag ska börja. Note to self: Måste, måste, m-å-s-t-e försöka hitta någon som kan ta mitt skift på söndag. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Vill verkligen inte! Känner så himla mycket just nu. Lättad, orolig, glad, ledsen, avslappnad, nervös.. Listan av känslor kan göras lååång. Tro mig. Högst upp just nu? Trött och hungrig. Orkar inte.


Later.

Torsdag

Publicerat: 2009-07-09 20:32:23
Idag är det redan torsdag och jag är ledig. J är också ledig så vi har inte gjort särskilt mycket alls. Låg och drog oss i sängen extra länge, promenerade ner till affären och köpte färskt bröd och åt en god frukost. Sedan har vi bara legat framför tvn och gjort ganska precis ingenting. Har nyss ätit middag, köttbullar och spaghetti. Riktigt gott! Ska snart gå och fixa mat till katterna och sedan ska vi se lite film är det tänkt. Har köpt en massa gott och nybakat fikabröd som vi ska frossa i framför filmen ikväll. Riktigt mysigt. Måste upp tidigt imorgon. Jobbar 07-16 och sedan ska jag promenera till Js föräldrar, äta middag och fara på greyhoundracing. Har aldrig varit på det förrut, så får det hur det är. Nu ska jag sätta mig till rätta och smälta maten, innan jag börjar plocka i ordning här.


Mina bebbor

Nyduschad

Publicerat: 2009-07-08 14:56:53
Har nyss kommit ur duschen, ska börja göra mig i ordning. Om 1h 20 min ska jag promenera iväg till bussen. Ska möta upp J i Bluewater. Middag och bio på schemat ikväll. Sitter och myser med Charlie i soffan och ser Sex and the City. I övrigt är det bara blandade känslor och trötthet som gäller. Har inte så mycket annat att tillägga.



Älskade Charlie...

Trött

Publicerat: 2009-07-07 10:37:00
Det var en jobbig och ganska känslomässig dag igår. Varför tänker jag inte riktigt gå in på eftersom det är väldigt personligt. Men det var jobbigt. Riktigt jobbigt. Allting fick sig dock en tillfällig lösning och vi får hoppas att det blir bäst så här. I alla fall till att börja med. Idag ska vi till veterinären 12.00 och sedan jobbar jag 16-21. Hatar stängning! Nåja, behöver ju nästan aldrig stänga hur som helst. Idag hoppas jag verkligen att en viss person är inne på jobbet, så jag får det här överstökat. Imorgon jobbar jag 07-11, sedan ska jag hem, byta om, goa med katterna och sedan möta Jonathan i Bluewater. Det blir middag och bio och kanske, kanske också lite shopping. Vem vet? Nu ska jag gå och äta frukost och börja göra människa av mig själv.

Federer vann Wimbledon 2009

Publicerat: 2009-07-05 19:36:56

Federer slog just ut Andy Roddrick och står nu som segrare i herrarnas singel i Wimbledon 2009. En spännande match måste jag säga. I alla fall på slutet. Och jag som inte ens gillar tennis. Han kan nu titulera sig "the greatest player in Grandslam history".

Inte illa pinkat!

Soffläge

Publicerat: 2009-07-05 13:56:17
Jobba morgonskift 07-10
Köpa skydd till mobilen
Fylla på busskortet
Köpa och äta lunch
Mata katterna

Tömma hela kattlådan, skura ur den & fylla på ny sand
Ta ner soporna

Nu ska jag lägga mig på soffan (framför fläkten) och se min Sex and the City-box från början. I brist på bättre saker att göra. Alla planer på hundutställningar och Danson Park försvann med min sömnbrist, dåliga morgonhumör och min smärtsamma solbränna. Nä, idag är soffan, tvn och fläkten mina bästa och enda vänner. Adjö!

Aj!

Publicerat: 2009-07-04 19:23:14


Jag? Bränt mig? Näää, verkligen inte! (Behöver jag påpeka att det svider som f-a-n?)

Lördagmorgon

Publicerat: 2009-07-04 09:42:51

Snacka om att jag är tröttast! Även fast jag vaknade av mig själv strax efter åtta. Det är väl kanske bara vetskapen om att det fortfarfande är tidigt som gör att ögonlocken känns extra tunga? Idag är jag ledig från jobbet, precis som alla andra lördagar. Jag ska sätta i mig lite frukost och sedan ska vi fara och handla. Efter det blir det nog en sväng till Danson Park. Det är tydligen någonting arrangerat där nu i helgen så vi hade tänkt gå dit och kolla vad det är. Imorgon har dom hundutställning! Hade tänkt ta kameran och promenera dit efter jobbet. Jobbar bara 07-10 imorgon (hur onödigt känns det?) så förhoppningsvis hinner jag inte missa så mycket. Måste få mig en hunddos nu känner jag. Det piggar alltid upp. Jag blir som ett litet barn på julafton när jag ser hundar. Alla färger och former får mig att fullkomligen smälta. Längtar så fruktansvärt tills jag far hem.


Nedräkningen fortsätter: 9 dagar kvar ♥

Mycket ska man höra...

Publicerat: 2009-07-01 18:51:03
... innan öronen trillar av. Det är väl så ordspråket lyder? Och visst är det så.. Häromdagen när jag jobbade hörde jag en mamma prata med sina två barn. Den ena var kanske kring 8 år och den andra var under 5 år, skulle jag gissa. Femåringen går runt och pratar med sin mamma. Lite exalterat berättar hon om någonting som hänt under dagen. Mamman blir riktigt irriterad och fräser åt dottern: "You're doing my fucking head in, you annoying little bitch!!!" Inget konstigt med det. För det är ju så man pratar till en femåring. Klart som korvspad!
RSS 2.0