Nedräkning!

Publicerat: 2009-06-30 11:53:11
Värmeböljan här fortsätter. Det är så himla varmt, sån där riktigt fuktig och kvav värme. Sitter inomhus och gör absolut ingenting och jag dryyyyper av svett. Usch. Ska jobba 16-21 ikväll så får hoppas att ACn funkar som den ska. Tvivlar på det då vi förmodligen har världens sämsta AC. Har inte så mycket att säga egentligen mer än att jag har världens bästa familj ♥ Resan bokades igår. Lite impuls kanske, men jag kan inte vara lyckligare. Åh vad jag längtar! 13-27 juli kommer jag spendera i Luleå. Ska bara njuta. Promenera med hundarna, fara och bada, grilla, träffa släktens nytillskott, slöa, äta mjukglass på stan, IKEA med mamma (hoppas) och som sagt bara njuuuuuuuuuuuta. Åh vad jag längtar, vill fara nu, nu, nu.. Vem hade trott att jag skulle sakna lilla goa Luleå så här mycket?

Nedräkningen har börjat: 13 dagar kvar! ♥

Min nya älskling

Publicerat: 2009-06-27 16:13:46

Samsung Tocco Lite

Har suttit och fibblat med mina nya telefon ett tag nu och oj vad jag är kär!

270609

Publicerat: 2009-06-27 09:40:52
Vaknade 05.40 av att jag höll på att smälta bort (och att Charlie skulle mysa såklart. what's new?). Måste ha varit typ 30°C i vårat sovrum. Dööööd. Gick upp och hämtade fläkten, slog i gång den på högsta vindstyrka och la mig i sängen igen. Vi passade på att slå igång en film också medan vi ändå var vakna. Självklart somnade ju jag om, men nu sitter jag här nyduschad i alla fall. Vi ska fara på drygt en halvtimme. Första stopp är övningskörning för mig. Lite halvläskigt men jag kraschade ju inte förra gången så varför skulle jag göra det nu. Det är väl ett rimligt sätt att resonera på (håller tummarna)? Sedan ska vi till Bluewater och döda lite tid. Passa på och fråga lite om min eventuella framtida mobil och köpa mig lite kläder. Några toppar blir det nog och kanske någonting annat. Vem vet? Sist men inte minst (fast absolut tråkigast) så ska vi fara och handla. Ständigt dessa veckohandlingar. Ändå känns det som hur mycket vi än köper så finns det aldrig någonting att äta. Hur det nu går ihop? Nu måste jag lägga på ett kol! Hörs sen




Älskade hyperaktiva knäppskalle... som jag saknar dig

Barnvakt

Publicerat: 2009-06-26 21:54:57
Ja, nu sitter vi här. Proppmätta och trötta. Jag och Jonathan i alla fall. James sitter och spelar Nintendo Wii och verkar hur pigg som helst. Kanske det är vi som börjar bli gamla? Så fort lillen far hem så ska jag hoppa i säng. Kanske starta någon film att slockna till? Imorgon står det inte mycket på schemat. Kanske fara och spendera lite av lönen? Måste handla massa mat i alla fall, så det är ju alltid någonting. Nä! Nu ska jag försöka hitta på någonting så jag inte somnar! Jag må vara gammal, men att somna klockan nio är väl lite väl överdrivet ;)

Fredag

Publicerat: 2009-06-26 15:37:27
Var uppe med tuppen imorse igen. Jobbade 07-11. Egentligen var det 07-11.40 om man ska vara petig, för någon blev försenad och vi fick inte gå förrän han kom till jobbet. Nåja.. Fick lön idag också, £463.88. För en månads arbete. Det motsvarar ungefär 5 500 kr. Igen, för en månads arbete. Behöver jag påpeka att jag vill ha ett bättre jobb? Fick skjuts hem av en jobbarkompis så jag har varit hemma sedan tolv ungefär. Vi ska vara barnvakt åt Jonathans sjuårige kusin James ikväll. Borde väl inte vara någon större börda, eftersom han (mycket möjligt) är världens härligaste unge. Alltid glad och sprallig, utan att vara alldeles för mycket. Sen att han är otroligt söt också är bara en fördel.

Precis som alla andra, så måste väl även jag påpeka det faktum att Michael Jackson är död. Tycker det var så himla synd att det blev som det blev för honom på slutet. Säger man Michael Jackson nu för tiden tänker folk på en konstig vit kille med spetsig näsa och konstig haka som dinglar bebisar över balkongräcken eventuellt antastar barn (vare sig han har gjort det eller inte tänker jag inte kommentera. hur ska vi kunna veta det liksom?). Förhoppningsvis kommer han bli ihågkommen som den artist han var. För musiken han gjorde och för uppträdandena han gjorde. För säga vad man vill om Michael Jackson som person eller hans musik, men nog fan var han en duktig dansare!



sen om man får vara lite okänslig så kan jag inte hjälpa att tycka synd om alla som köpt biljetter till hans shower i O2 Arena här i London..kan tänka mig att det kostade en slant eller två... har man tur så får man pengarna tillbaka, men om man (som vi konstaterade på jobbet) köpt biljetter på eBay - you're fucked!

Myspromenad

Publicerat: 2009-06-25 21:48:58

Först idag blev våran promenad till Danson Park av. Det var så himla varmt! Jag hade klänning och gladiatorsandaler och höll ändå på att rinna bort. Parken var i alla fall jättestor och jättefin. Självklart fick jag syn på en massa fina hundar också. Förbannade det faktum att jag (efter mycket velande fram och tillbaka) lämnade kameran hemma. Är det riktigt fint väder så kanske jag promenerar dit igen imorgon efter jobbet. När det än blir så kommer i alla fall kameran att hänga med. Annars då? Ja, den enda nyhet jag kan dela med mig av just nu är att J har bestämt sig för att köpa en Audi när vi flyttar till Sverige. Den stora frågan är bara: kommer det bli ...



... en A3


... eller en TT?

Vaaaaaarmt!

Publicerat: 2009-06-25 15:47:59
Har nyss kommit hem från jobbet. Var en ganska lugn dag, då vi inte får några leverenser på torsdagar. Var bara lite prisändringar och sånt som skulle göras samt fixa ut en massa skor till sommar rean. Och så kunder att hjälpa såklart. Dagen gick ganska så snabbt och nu sitter jag här. Vet  inte riktigt vad vi ska göra idag. Det är varmt som fan. 28°C minst, skulle jag tro. Soligt och klar himmel också. Kanske tar en promenad till parken eller något. Får se. I övrigt har jag inte så mycket att säga utöver: fy fan vad jag är trött.

2 år

Publicerat: 2009-06-23 09:57:28

Övertrött

Publicerat: 2009-06-22 18:11:14
Ja, jag kanske skulle passa på att uppdatera? Har inte haft så mycket att säga egentligen, så det har inte känts så där nödvändigt att uppdatera helt enkelt. Kom hem från jobbet för nästan en timme sedan. Har haft en riktigt rolig dag faktiskt. Det är alltid roligt att göra morgonskiften med Chris och Lee. Jag spenderade de första 3-4 timmarna med att skratta konstant. Sedan spelade min övertrötthet säkert också in... Nåja. Ska ställa mig och laga mat snart. Är ledig imorgon så då blir det att maratonsova. Är dödstrött. I övrigt kan jag nämna att jag är riktigt, riktigt avundsjuk på alla på jobbet som åker på semester hit och dit. Vill också!


Någon som känner sig manad att bjuda på en resa...?

Midsommar

Publicerat: 2009-06-19 20:31:52

Aldrig mer ska jag missa en midsommar. Aldrig. Och det är ett löfte.

170609

Publicerat: 2009-06-17 22:34:08
Kom nyss hem från en mördarmiddag på Mandarin Palace. Är trött, mätt och glor tv. Dödlig kombination, som endast kan sluta på ett sätt. Ska börja tänka på refrängen nu. Imorgon blir det en tur till Bluewater för jobbsök och kanske lite shopping. Godnatt

Godmorgon

Publicerat: 2009-06-16 10:39:59
Vaknade upp för dryga halvtimmen sedan, men är fortfarande så himla trött. Känner mig allmänt seg och hängig och har definitivt ingen lust att jobba idag. Börjar inte förrän 14.00, så jag antar att jag kommer överleva. Vädret verkar vara riktigt fint ute också. Jag hade tänkt ta mig lite frukost, hoppa i duschen och sedan ska jag och Jonathan promenera iväg till Danson Park. Har faktiskt aldrig varit där förrut. Snart är det midsommar.. Har aldrig missat en midsommar ute i Alhamn. Blir riktigt nostalgisk och önskar att jag kunde raketflyga hem under midsommar. För oj, vad jag saknar den svenska sommaren.

150609

Publicerat: 2009-06-15 14:08:38
Kom hem från jobbet för drygt en timme sedan, slängde i mig lunchen jag köpte med mig från Boots och sedan var det bara att börja städa efter katterna. Dom insisterade nämligen på att klämma in sig i kattlådan båda två och när dom kom ut var det bajserama, kan jag tala om. Topaz hade lite bajs mitt på huvudet och under foten och Charlie på halsen, frambenet och svansen. Antar att någon av dom råkat trampa i bajs och sedan tyckte det var en bra idé att leka därinne. Nåja, nu är dom tvättade och jag ska just slänga på en mörk tvätt. Sedan ska jag sätta mig och leta lite jobb.


Jag som trodde katter var renliga djur...

FÖRBANNAD!

Publicerat: 2009-06-14 13:18:06

Är så jääääävla förbannad på mitt jobb. Idag var det tänkt att jag skulle jobba 07-16. Kring tiotiden kom dom på att de inte hade råd att ha alla som jobbade på skoavdelningen, så då skickar dom hem mig. Med förklaringen att jag har ju jobbat så många timmar i veckan. Jaha?! Är inte det bra eller? Varför ger schemalägger dom en åtta timmars arbetsdag åt mig om dom inte har råd att jag jobbar så länge? När vi hade team brief imorse så står han och säger att vi måste se till att hålla våra avdelningar snygga och städade under vårat skift eftersom att han inte har råd att betala oss övertid. När vi stänger 20.00 på vardagar, så stängs bara affären. Vi måste stanna kvar och städa i ordning, se till att allt är på sin plats, sopa och tömma sopkorgar. Efter en hektisk dag slutar vi inte förrän kanske 21-21.30. Det spelar tydligen ingen roll för att vi får inte betalt för någonting efter 20.00. Efter att han har förklarat det så säger han att dom ska börja anställa nya på torsdag!!! Tilläggas bör att vi den senaste veckan redan har fått 2-3 nya på skoavdelningen. Om man för fan inte har råd att betala lön till de anställda man har, varför anställa nya?! Åh, jag är så less...

Lördag och fortfarande vid liv

Publicerat: 2009-06-13 17:45:13
Har nyligen kommit hem från Bluewater. Vi vandrade runt ett tag, åt lunch och köpte lite kläder. Det blev ett par vita tygskor, en klänning, en tshirt och ett långt linne för min del. Det blev två tshirtar, ett par jeans, ett bälte och ett par skor för Jonathans del. Kanske visar bilder senare, om jag orkar. Har nämligen en jävlarns huvudvärk. Trött är jag också. Jag känner mig aldrig riktigt utvilad nu för tiden. Nåja, det hade ju kunnat vara värre. Har inte så mycket att säga egentligen. Tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag fortfarande lever. Nu ska jag sätta mig och leta jobb!

Gäsp!

Publicerat: 2009-06-11 23:33:28



Det är inte bara Topie som är trött. Tack och godnatt!

Stoltast i England

Publicerat: 2009-06-11 20:42:51
Åh är så himla trött. Blir alltid som en zombie när jag är ledig. Vill som inte riktigt göra någonting. Idag har vi varit till veterinären med lilla Charlie. Vaccination stod på schemat. Mammas lilla kille var så himla duktig. Satt lugnt och stilla medan veterinären klämde och kände, kollade honom i munnen och lyssnade på hjärtat. Det riktigt värmer i hjärtat när ens bebisar uppför sig ♥ Veterinären (som för övrigt var världens trevligaste och mest hjälpsamma) öste beröm över Charlie, för både hans utseénde och personlighet. Och som sagt... Jag var nog stoltaste mamman i England just då :D Kissarna har sovit ihopkurade på sängen tillsammans mest hela dagen. Charlie ligger nu och spinner här på soffan brevid mig medan vi sitter och ser Channel 4 News. Har avmaskat dom idag också. Charlie fick med en avmaskningstablett från veterinären och i samma veva passade vi på att köpa några till Topaz. Är nämligen lite lur på att han har mask. Lyckades tvinga i dom var sin tablett så vi får se hur det går. Nu ska jag sätta mig och ladda över bilder från kameran. Bilder kommer att komma...

Bara för att jag är så jävla uttråkad..

Publicerat: 2009-06-09 23:37:39
1. Hur gammal är du om fem år? 24-25
2. Vem var den sista du träffade? Jonathan sitter här nu.. Annars är det nog jobbarkompisar.
3. Hur lång är du? 164-165 kanske?
4. Vilken var den senaste film du sett? Sitter och ser Jurassic Park på ITV2 just nu, haha
5. Vem ringde du senast? Mamma tror jag
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Gissa vem som låg UNDER täcket och spann när jag vaknade" till mamma
7. Vad är dagens planer? Dagen är väl över? Bara jobb hur som helst
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, om det inte är någonting viktigt. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 19 maj. Vi satt på Kallax flygplats och svamlade.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? Tjugo över tio (inte klockan fem för en gångs skull)
13. Har du någon gång hittat en katt? Alldeles för många förmodligen. Brukade alltid släpa hem vildkatter och släppa dom utanför vårat hus (pappa är allergisk). Och grannarna undrade var alla katter kom ifrån..
14. Vilken är din favoritplats? Mosters stuga i Alhamn. Definitivt!
15. Vilken plats föredrar du minst? Bra fråga
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Luleå förmodligen.
17. Vad skrämde dig som barn? Vildvittrorna i Ronja Rövardotter, haha
18. Vem fick dig att skratta senast? Hmm.. En jobbarkompis.. Eller eventuellt katterna?
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Man kan aldrig vara för ung för att äga vinylskivor!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2-3 skulle jag tro.
23. Hur många landskap har du bott i? 1 i Sverige och 1 i England. 1+1=2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, kanske..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Får man välja två? Skor och barfota beroende på situation.
26. Är du social? Beror på vem jag är med. Ofta social men kan också vara lite av en ensamvarg. Trivs bra ensam.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's Bohemian Raspberry! Utan tvekan!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett hus lite halvt på landet och starta min hunduppfödning ♥
29. Tycker du om kinamat? Älskar
30. Tycker du om kaffe? Absolut inte! Kräks hellre.
31. Vad dricker du till frukost? Äppel- eller apelsinjuice
32. Sover du på någon särskild sida? Högersidan är min!
33. Kan du spela poker? Kan, kan jag väl, men inte särskilt bra.
34. Tycker du om att mysa? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? Näpp
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, inte vad jag vet?
37. Vill du ha barn? Nja, kanske. Förmodligen när jag är äldre.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, pyttelite spanska och ännu mindre franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Icke sa Nicke
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Djur förmodligen, haha.
42. Äger du dyra smycken? Nej. Är inte mycket av en smyckesmänniska. Lyckades tappa bort ett riktigt värdefullt halsband när jag var liten, så det kanske sitter i bakhuvudet?
43. Har du någon gång testat narkotika? Hatar droger
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Drack apelsinsaft som en kamel för ett tag sedan.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina syskon är världens roligaste!
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett (eller det är två olika egentligen) ärr på ovansidan av min högra hand som ser ut som ett i.
47. Vad har du för ringsignal? Led Zeppelin - Kashmir
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, säkert någonstans hemma i Luleå
49. Flirtar du mycket? Haha, nä.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild
51. Kan du byta olja på bilen? Hur svårt kan det vara? En händig kvinna reder sig själv! Man klurar lite och sedan fixar man det. (Egenskap ärvd från mamma)
52. Har du fått fortkörningsböter? Näpp
53. Vilken var den senaste bok du läste? Ingen aning.. Troligtvis någon hundbok.
54. Läser du dagstidningen? Brukar läsa The Sun på jobbet ibland.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte det
56. Dansar du i bilen? Njä, men sjunger oftast hehe.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Magic 105.4 tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ledighetsansökan för 12-17 augusti (Göteborg, Jonathan, mina bröder och Way out West!!!!)
59. När var du i kyrkan senast? Bra fråga? Förra sommaren i Frankrike tror jag.
60. Vilka personer utmanar du? Dom som har tid och ork (och är uttråkade)

Less

Publicerat: 2009-06-09 23:03:22
Åh vad jag är less på respektlösa människor! Blir galen. Imorgon blir det först jobb 07-16 och sedan ska vi gå ut och äta på Mandarin Palace. Ett ställe med kinamats buffé. Ah, perfekt! Vi ska fira Jonathans födelsedag som var den 27/5 och hans systers födelsedag som är den 18/6. Tack och lov så är jag ledig på torsdag. Då ska vi fara till veterinären med Charlie och få honom vaccinerad. Annars ska jag bara slappa. Är så less på jobb och alla otrevliga människor. Förstår inte varför folk förväntar sig att vi ska slava för dom och att dom kan vara hur otrevliga som helst mot oss bara för att vi jobbar i en affär. Vi är väl för fan fortfarande människor?! Åhhh, blir så arg.

Busfrön

Publicerat: 2009-06-08 18:37:35
Ja, jag behöver väl kanske inte säga annat än att vi är skitnöjda med våran lilla kille. Topaz var lite mer tveksam, men dom har levt rövare hela natten. Jag och Jonathan har knappt fått sova. Lyckades nicka till och när jag vaknade så låg Charlie under täcket och spann. Han hade klämt sig ner mellan mig och Jonathan och såg allmänt belåten ut. Imorse innan vi for och jobbade hade pojkarna brottningsmatch i Charlies lilla tält. Lägger in lite bilder här framöver. Har varken lust eller ork idag. Har nämligen superont i magen. Trött är jag också. Imorgon får jag mig en välbehövlig sovmorgon. Jobbar i övrigt morgonskift hela veckan. Joooobbigt. Nåja, Jonathan jobbar inte imorgon så jag får skjuts till jobbet. Hur lyxigt är inte det? Fast det får jag ju för det mesta ändå. Så här ser mitt schema ut den här veckan:

Idag: 07-16
Tisdag: 15-20
Onsdag: 07-16
Torsdag: L E D I G
Fredag: 07-16
Lördag: L E D I G
Söndag: 07-16

Nu ska jag lägga mig och vila. Fick ju som sagt inte mycket sömn i natt. Sedan blir det att laga mat och slappa framför tvn. Låter som en bra måndag om ni frågar mig.

Idag kommer han!

Publicerat: 2009-06-07 07:03:55
Snacka om att man bara vill vända om, gå och lägga sig och dra täcket över huvudet när man stiger upp 05.00 och det är alldeles grått och disigt. Regn i luften. Får väl försöka se från den ljusa sidan? Kanske det dåliga vädret kan hålla lite kunder från affären. Helgerna brukar vara helt galna. Är inte alls sugen på det. Är alldeles för trött och alla tankar är på andra håll. Majoriteten ligger såklart hos lilla Charlie. Det är nämligen vad lillen kommer att få heta. Provade en massa olika namn, men inget av dom riktigt passade. Han såg bara ut som en Charlie helt enkelt! Dessutom är det ju viktigt att ha ett namn som funkar både på engelska och svenska. Topaz är ju lite på gränsen. På tal om honom.. Han ligger här i mitt knä. Utsträckt (och typ 5 meter lång) och spinner. Har försökt äta upp mitt hår ett par gånger, men verkar ha gett upp nu. Möttes av tre email från uppfödaren igårkväll med bilder på lillen så jag tänkte dela med mig.








Som ett tänt ljus..


Åh, jag är redan kär!

Tillökning

Publicerat: 2009-06-06 21:02:15

Ja, imorgon är det dags för tillökning i det perdahl/grayska hemmet. Jag och Jonathan har på senaste börjat se oss omkring för en liten kompis till kissen våran. Får ju så dåligt samvete när man är och jobbar och stackarn måste vara ensammen. Nämnde i förbifarten till vår uppfödare att vi letade kattunge och hon erbjöd oss en liten bebis. Tack så jättemycket, men vi förklarade att vi tyvärr inte hade råd att lägga ut £400 på en till kattunge. Då sa hon att vi skulle få honom gratis! Han bröt nämligen benet vid 9 veckors ålder (ramlade från klösträdet och fastnade med benet). Han har varit till veterinären och allting ser bra ut nu. Däremot tyckte hon inte det kändes rätt för dom som uppfödare att sälja honom för fullt pris. Hon ansåg det vara viktigare att han fick en kärleksfullt hem med sin halvbror. Imorgon ska vi köra upp till Chelmsford och hämta sötsaken. Däremot klurar vi på namn fortfarande. Har några förslag på lager, men vi får se vad det blir. Vi var ju lite lata med Topaz. Nu ska jag sätta mig och se Pulp Fiction och mysa med kissen. Han ligger här ihopkurad i soffan och spinner. Som vanligt. Men först; här kommer ett par bilder på lillbebisen.


 



Är han inte vacker?

Håll tummar och tår

Publicerat: 2009-06-04 18:06:00
Okej, nu får ni hålla tummarna för mig. Dubbelhålla tummarna till och med. Nu är det bara att vänta och se. Hoppas på det bästa. I övrigt har jag inte så mycket att säga just nu.

En liten flicka!

Publicerat: 2009-06-02 20:24:15
Idag kom äntligen en liten flickbebis ut! Min kusin MMSade en bild och herregud vilken sötnos. En riktigt charmknutte (knutta?). Är tröttare än tröttast. Sover inte särskilt bra nu för tiden.. Vet inte varför. Skulle ha jobbat 07-11 imorgon, men fick ett telefonsamtal och dom ville att jag skulle jobba 07-16 istället. Fair enough. Ska lägga mig och se Planet Earth nu och hoppa i säng tidigt. Godnatt!

Sovmorgon

Publicerat: 2009-06-02 09:14:45

Är det inte helt sjuk att man anser sig ha sovmorgon när man stiger upp 06.45. Var är världen på väg? Vaknade av att kissekotten hade lekstuga i sängen (vilket är rätt ovanligt, han sover oftast på morgonen). Mina fötter var väldigt intressanta. Skulle upp kring sjusnåret hur som helst, så jag klev upp och hoppade in i duschen. Ska börja traska till bussen på ungefär en timme. Är verkligen inte sugen på att jobba idag. Solen skiner och det är klarblå himmel. Affären kommer att koka och det är inte roligt att springa omkring som en yr höna när det är så jäkla varmt. Jaja, ska gå och ta mig lite frukost nu och se var busungen tog vägen.



Topaz imorse

Första juni?!

Publicerat: 2009-06-01 14:19:19
Alltså vad är det som händer? Var tar tiden vägen? Antar det är så här det känns att vara gammal ;) Jobbade 07-11 idag. Kom till jobbet ungefär tio i sju, men ingen var där. Eftersom det bara är vissa som kan öppna affären, så blev vi stående där. Klockan blev sju. Tio över sju. Tjugo över sju. Först halv åtta kunde vi bli insläppta då Paul kom. Tur att han var tidig! Annars hade vi fått stå och vänta i över en timme. Dagen gick ganska snabbt ändå. Promenerade till Halls place och tog bussen därifrån. Det är alldeles stekhett ute! Blev alldeles svettig. Tur att jag hade tänkt träna idag ändå. Ska plocka undan lite i köket och sedan sätta igång, tror jag. I övrigt så tycker jag att min kusin kan klämma ut sitt barn nu. Är ju så jäkla nyfiken på vad det kommer att bli!
RSS 2.0