Sällskap

Publicerat: 2009-05-31 20:22:46
Det är ju tur att man inte är ensam om att vara soffpotatis...

Zombie

Publicerat: 2009-05-31 15:29:32
Vi hade en helt fantastisk dag uppe i Cambridge igår. Det var absolut stekhett inte ett moln på himlen. Jonathans gulliga mormor fyllde 80 år. Hon är så himla rolig! Vi åt en massa, satt ute i solen och pratade, lekte med en jättefin labrador och gick upp och kikade på Paulines hästar. Dom har köpt en ny häst som var alldeles fantastiskt vacker. Avundsjuk! Trots alla fina förutsättningar (och djur framför allt!) så tog jag inte ett enda kort. Hade väl ingen egentlig lust antar jag. Vi kom hem rätt sent och stupade i säng. Var ändå helt död imorse. Att tvingas upp klockan fem på en söndag borde verkligen vara olagligt! Nåja, mitt skift gick ganska fort ändå. Jonathan och Hazel kom och hämtade mig så for vi till Bluewater. Blev bara att köpa lite dvder. Jag och J köpte lite spel till mitt DS också. Resten av dagen ska vara väldigt lugn. Börjar tidigt hela veckan, så jag måste passa på att få mig lite sömn. Jag hade tänkt försöka mig på att göra lite Szechuan kyckling senare idag. Får se hur det går.. Nu ska jag lägga mig i soffan och se film. Hörs (eventuellt) senare!



GRATTIS PÅ MORS DAG MAMMA!

Bastujobb?

Publicerat: 2009-05-29 19:16:57
Snacka om att jag är slut i benen! Herregud! Har varit så himla mycket kunder idag, helt sjukt. Mellan 11-12 var det helt smockfullt (och det är en stor affär) och jag var den enda som jobbade. Som tur var kunde jag dra ut Paul ur lagret och få lite hjälp. Vi lyckades i alla fall klara av den värsta ruschen. I övrigt är det alldeles tokvarmt ute! Imorse innan klockan sju var det redan 14°C. Hela affären förvandlades till en bastu. För att inte tala om lagerutrymmena... Efter jobbet gick jag och köpte mer kattsand. Jonathan har fått i uppdrag att påbörja utbytet senare idag. Veckohandlat har vi också gjort. Ska börja med maten på ett tag. Sedan blir det bara myskväll. Tydligen ska det vara fint väder hela helgen och imorgon blir det som sagt Cambridge.



Engelska sommaren är underskattad

Godmorgon

Publicerat: 2009-05-29 07:05:19
Har nu varit uppe i drygt en timme (går på Londontid, klockan är strax efter sex). Känner mig ändå som en zombie. Jag har i alla fall hunnit duscha och fixa lite med katten. På tal om katten så har han just klämt ner sig i kartongen med näsdukar. Hålet är stort nog för att han ska klämma ner rumpan och benen. Kanske lika bra det? Han är nämligen blöt i både rumpa, svans och bakben. Lillen har nämligen tagit på sig uppgiften att inspektera duschen varje gång efter att den har använts. Nu har han parkerat sig i soffan och har fullt upp med att låta som en motorsåg. Han är nämligen lika högljudd. Hoppas han inte väcker Jonathan med sitt spinnande bara.. Dagen idag består kort och gott av jobb. Jobbar 07-16 och sedan ska vi visst hinna med att handla också. Blir att fara till Cambridge imorgon. Ska äta middag hos Jonathans moster samt fira att hans mormor blir hela 80 år. Inte illa pinkat! Vädret här verkar bli super idag. Får hoppas på att det håller lite kunder borta, hehe. Är nämligen inte alls taggad för ett stressad dag. Är alldeles för trött för det. Plus att affären förvandlas till en bastu när det är varmt ute. Usch. Nä nu måste jag nog försöka få i mig lite frukost (kan inte äta tidigt på morgonen).

Det borde vara olagligt att vara uppe så här tidigt..

280509

Publicerat: 2009-05-28 15:58:48
Har just diskat och slängt på en tvätt. Gårdagen var trevlig med en mindre trevlig bieffekt. Ska lägga mig och se tv. Möjligtvis slå på någon film på datorn. Ska ta mig en liten funderare över saker och ting. Har inte så mycket mer att säga.

Mysig hemmakväll

Publicerat: 2009-05-27 13:34:52
Har nyss ätit en sen frukost och sitter och ser tv. Jag har lyckas sjunka så lågt i mitt dagstv-tittande att jag faktiskt ser på Jerry Springer. Hur deprimerande är det? Ibland förstår man inte hur vissa människor är funtade. Idag är det förresten Jonathans födelsedag. Jag är sjuk, så vi ska bara ha en lugn hemmakväll. Igår gick vi ut och åt världens godaste middag och sedan gick vi och såg Angels and Deamons. Det blev vårat firande. Tack mamma, pappa, mormor och morfar för sponsringen. Ikväll ska vi bara beställa hem lite pizza och ladda upp med en massa snacks och se Champions league finalen. Spännande! Ser verkligen fram emot det. Ska bli skönt med lite lugn. Det är nog fler än jag som ser fram emot en mysig tv-kväll.


Nyfiken i en strut

Älskade knubbis

Publicerat: 2009-05-27 12:19:56







Handy(wo)man

Publicerat: 2009-05-27 09:57:49
Har äntligen tagit tummen ur och fixat det trådlösa internet till min dator. Gick förvånandsvärt smärtfritt förutom en liten sak.. Oooops! Har kontaktat mamma för hjälp, men hon sitter i möte. Typiskt. Inte är det lätt att skriva någonting vettigt heller när man har en knubbig liten busunge som springer över laptopen. Spinner som ett litet monster gör han också. Han börjar bli riktigt stor nu bäbisen ♥ Ska sätta mig och ladda över lite bilder från kameran, så bildbomb kommer att komma senare.

Godmorgon på er!

Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-05-24 12:39:47
Har varit dåligt med uppdateringar, men jag har inte haft varken lust eller inspiration. Kanske för att jag inte har packat upp och fixat igång internet på min laptop än? Måste därför klistra in å, ä, ö och det är rätt jobbigt. Eller kanske är det för att jag håller på att bli sjuk? Tänkte bara uppdatera snabbt hur som helst. Har varit uppe sedan fem imorse. Jobbade 07-10. Skönt! Jobbar hela veckan förutom torsdag och lördag. Ska till Cambridge på lördag, förresten. Ska bli roligt. Har inte varit där på länge. I övrigt har helgen mest bestått av mys med katten. Hade nästan tänkt fortsätta med det nu. Ska försöka fixa i ordning min dator snart för detta klippande och klistrande driver mig vansinnig.

Vara positiv är inte min grej

Publicerat: 2009-05-21 10:12:07
Varför kan man inte få allt man vill ha? När man vill ha det? Nu frukost, sedan jobb 12-16. Blä. Och var fan tog solen vägen?

Packar

Publicerat: 2009-05-19 01:53:39
Jag börjar ha gjort mitt i Luleå nu. För den här gången i alla fall. Dagen har varit mysig. Heldag med mamma, mormor och morfar över på middag, farbröder och deras familj på besök. Sol, sol och åter sol. Varmt och skönt. Bus med hundar, glass och bara ben. Jag är trött. Slut. Och lite tom. Ska försöka hoppa i säng nu. Eller kanske borde man färdigställa packningen först?



170509

Publicerat: 2009-05-17 17:51:16
Är så himla trött idag. Med tanke på min fartfyllda dag igår är det väl inte så konstigt? Det blev ett jäkla flängande fram och tillbaka. Vaknade tidigt efter en dålig natts sömn, upp och klädde på mig och körde ut till Alhamn. Hundarna badade och sprang och vad allmänt vilda och odrägliga, medan vi satt och njöt i solen. Bara att sitta ute i flera timmar vid havet gör en trött, men min dag slutade inte där. Körde hem och åt middag och sedan vände jag och körde till Boden för att hälsa på min kusin. Var jättetrevligt att se dom igen! Blev där till efter midnatt. Satt och pratade om allt möjligt, skrattade och såg Eurovision Songcontest. Usch, vad Sveriges låt var dålig! Var ju första gången jag hörde den i och för sig, men nä.. Jag tyckte inte alls om den. Fast schlager är väl kanska inte riktigt min genre. Min kusin är gravid i nionde månaden nu och magen hade blivit jättestor! Nu är det nog inte så länge kvar! Lilla bebisen fick hicka mitt i allting och det var riktigt roligt att få känna :) När jag äntligen lyckades släpa mig hem så ringde en kompis och frågade om jag ville vara chaufför. Var så jäkla trött och inte alls sugen, men kändes så taskig att säga nej så jag pallrade mig dit kring ett tiden någon gång. Blev mest en sväng till akuten. Kom hem vid fem tiden på morgonen och då var det bara att ta ut hundarna. Allt detta resulterade i en levande död Anna idag. Är så himla trött.  Usch, tidig kväll ikväll känner jag!

Idag har varit betydligt lugnare. For och tittade då min kusin spelade fotbollsmatch. Det var riktigt roligt faktiskt och hon var jätteduktig! 3-3 slutade matchen till slut. Roligt att få träffa mina farbröder igen också. Sedan for vi och tankade och handlade. Inte mer spännande dag än så. Ska träffa Sara ikväll och hitta på någonting. Bara två dagar kvar i Luleå nu. Usch, vad tråkigt det känns. Har varit riktigt skönt att vara hemma faktiskt. Men självklart kommer det ju bli jätteroligt och skönt att komma tillbaka till England och träffa Jonathan och kissen :) Nä nu ska jag sätta mig tillrätta och vila ett tag (käka lite B&J) innan jag far iväg på äventyr ibland. Är lite mer beroende av vila mellan äventyren nu på äldre dagar.




Update: Tog lite bilder igår som kommer upp senare idag om seniliteten inte tar vid.

Lovely day

Publicerat: 2009-05-15 20:25:48

Ja, det har varit en rent ut sagt fantastisk dag både vädermässigt och själamässigt. Gjorde bort sista provet i historian idag, så nu är jag helt färdig! Det är min student idag helt enkelt. Skööööönt! Hade tänkt festa till det ikväll, men jag orkar helt enkelt inte. Är helt slut. Alldeles för mycket plugg på alldeles för lite tid tar ut sin rätt antar jag. Efter provet kom pappa och hämtade mig och sedan bar det ut i skogen med Rocky. Det var riktigt varmt och skönt. Höll nästan på att svettas ihjäl där ett tag. Blev i alla fall inte där så länge. Efteråt for vi till min farbror och hälsade på. Jag har ju inte träffat honom sedan han blev sjuk. Han hade blivit ganska mager, men såg i övrigt pigg och kry ut. Vi satt ute på altan och pratade och åt glass i solskenet. Det var riktigt mysigt! I övrigt så har vi beställt kinamat och bara slappat. Jag är tröttare än tröttast och kommer mest troligt att däcka tidigt. Imorgon blir det Alhamn med familj och hundar. Kanske hinner man förbi kusinerna också?



Fullt ös


Vackrast i världen


Skönt att svalka sig i snön


Follow me and I'll follow you


Lovely

Tack och god natt

Publicerat: 2009-05-14 00:01:32
Tänkte avsluta denna dag med lite gott och blandat i musikväg. I brist på någonting vettigt att säga. Godnatt


The White Stripes - Do (Live)


Johnny Cash - I still miss someone (live at folsom)


Glasvegas - Go square go

Underbara Björkön

Publicerat: 2009-05-13 14:55:35
Kom för dryga timmen sedan tillbaka från en alltid lika avslappnande och rolig övernattning på Björkön. Vi grillade, eldade, såg tv, åt blåbärspaj och hade nattliga konversationer. Riktigt mys med andra ord. Josse hade gjort ett jättefint armband till mig. Det var riktigt roligt och jag uppskattade det verkligen! Hade tänkt slänga in en uppdatering innan jag sätter mig med historieboken. Ljuset i slutet av tunneln är inte långt borta nu! Det finns nog hopp om att detta långdragna ska ta slut. Skönt! Undra om kladdkakan och vaniljglassen ska få göra mig sällskap i soffan?

Dyrgripen

Publicerat: 2009-05-12 14:39:12
Inte förrän den 14:de. Inte förrän på torsdag. Blöö. Tråkigt. Men nu är den här. Lycka!

Tisdag

Publicerat: 2009-05-12 10:19:59
Tänkte uppdatera en snabbis innan jag återgår till pluggandet. Måste nämligen förbereda en redovisning till klockan 15 idag. Hatar verkligen att redovisa. Kommer nog bara vara jag och min lärare, men ändå. Tycker inte om det alls. Efter skolan ska mamma komma och hämta mig så jag hinner packa. Ska nämligen ut till Josses stuga i eftermiddag och stanna till imorgon. Ska bli kul att ses igen. Måste däremot ta med mig pluggeriet. Har över 60 sidor att läsa in till på fredag. Har haft så fullt upp med rapporten och redovisningen att jag inte hunnit börja läsa än. Så himla typiskt. Nåja, nu ska jag rusa till soffan och skriva järnet, innan det är dags att springa ut med hundarna och fara iväg till skolan.

Kvällsvideo

Publicerat: 2009-05-11 23:34:44
Okej.. Det blir jävligt mycket katt nu, men det får ni stå ut med. Tänkte lägga in en video innan jag går och lägger mig. Måste upp tidigt imorgon och förbereda min redovisning. Dum som jag är har jag inte gjort det ikväll. Orkade helt enkelt inte. Nåja, här har ni sötnosen! Godnatt


I did it!

Publicerat: 2009-05-11 03:06:55
Det har redan ljusnat ute och jag har just skickat in den gud-förbannade-rapporten. Lyckades knåpa ihop 7 sidor ändå. Inte illa, men oj vad dåligt det blev. Inte alls nöjd. Känner att jag inte riktigt orkar bry mig om jag ska vara ärlig. Vill bara få det bortgjort så jag slipper tänka på inlämningsuppgifter, prov och deadlines. Gud, vad skönt! Nu väntar bara den muntliga redovisningen av rapporten på tisdag och sedan blir det plugg fram till provet på fredag. Sedan är jag fri! Då kan jag slöa, leka med katten och svamla utan att ha dåligt samvete.

Nä, om man kanske skulle bädda ner sig och spela lite DS? ;)

Stolt mamma!

Publicerat: 2009-05-10 23:37:11

Varför leka med en leksak när man kan leka med alla på en och samma gång?

Älsklingsbebisen. Sötare kan väl ingen vara? :) Nu åter till pluggeriet. Måste bli klar idag (läs: i natt)!

Älskade bebis

Publicerat: 2009-05-10 18:06:18

Åhhhh

Publicerat: 2009-05-10 17:54:28
Så seeegt. Hata youtube.. (Pluggningen får fortfarande åt helvete, men jäklarns vilken söt liten bebis jag har!)

"Är man dum i huvudet ..."

Publicerat: 2009-05-10 15:28:30
Okej, jag vet inte riktigt vad som är fel med mig, men någonting är det. Någonting gravt och allvarligt. Förmodligen. Hade prov i fredags, på 49 sidor som jag berättat tidigare. När börjar jag plugga? På torsdag, såklart. När jag satt där och läste och svarade på frågor som en galning lovade jag mig själv att jag skulle spendera hela helgen med att skriva min rapport. Inget sista-minuten-tjaffs den här gången! Nu är det söndag. Klockan är 15.26 och jag har knappt börjat. Har skrapat ihop en inledning på cirkus fem rader. Det ska lämnas in imorgon. Det ska vara 7-8 datorskrivna A4.

Åh, vad jag blir less på mig själv!

Nattsudd

Publicerat: 2009-05-10 01:12:04
En dyrgrip är på väg hem till mig.. En dyrgrip är redan hemma hos mig. Längtar!

Snabb uppdatering

Publicerat: 2009-05-08 11:36:38
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag går tillbaka till plugget. Slutspurten nu innan provet klockan ett. Morfar skulle komma och hämta mig så att jag hinner plugga lite längre. Dum som jag var började jag inte plugga förrän igår. Inte särskilt smart, men gjort är gjort och nu kan jag bara göra mitt bästa. Efter provet ska mamma hämta upp mig och så ska vi svänga förbi Elgiganten och kika på kameror. Sedan blir det hem och börja på min rapport. Hade tänkt fokusera på Vietnamkriget, men får se om jag hittar en spännande vinkel på det. Sedan blir det plugg resten av dagen fram mot kvällen. Då blir det ju självklart att kolla på semifinalen, Kanada - Sverige i hockeyn.  Det är min dag. Nu måste jag racerläsa lite och sedan springa ut med hundarna. Håll tummar och tår för mig!

Hur var det nu man gjorde?

Publicerat: 2009-05-06 19:56:25
Snacka om att jag tappat pluggtekniken. Helt och hållet. Har dryga 49 sidor att läsa och, framför allt, lära mig till på fredag. Ska jag tillägga att jag typ inte ens börjat än? Panik! Är så himla skoltrött. Körde ut mig totalt i höstas och nu har jag ingen energi kvar. Alls. Kommer i alla fall ha fullt upp och jag har definitivt inte tid att sitta här. Kanske man skulle börja dra sig?

Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-05-03 09:25:40
Har varit uppe i strax över en timme. Duschat, spelat lite DS och ser tv. Ska börja göra mig lite frukost snart. Jobbar 10-14 och sedan är jag ledig i över två veckor. S-K-Ö-N-T!  Blir ett kort inlägg för J driver mig till vansinne med sina påhitt. Ska försöka uppdatera senare. Ha en lat söndag, det kommer inte jag att ha.

Helg

Publicerat: 2009-05-02 11:10:33
Det blev en lång dag på jobbet igår. Eftersom dom visste att det skulle bli hektiskt så frågade dom om jag kunde stanna kvar till klockan fyra. Och visst blev det hektiskt! Efter jobbet kom J och hämtade mig och så for vi till Bluewater. Kollade runt lite i affärerna, köpte två skivor och ett begagnat Nintendo DS (och tjänade över 500 kr). Middag på TGI Friday's också. Det är aldrig fel! Kvällen igår spenderades med Super Mario, vad annars? Är ledig från jobbet idag, så planerna är inte många. Vi ska fara och handla på ett tag och sedan får vi se. Kanske promenera ut i det fina vädret och hitta på någonting? Eller plugga? Plugga låter vettigast, men usch vad tråkigt att spendera en sån här fin dag framför datorn och med näsan i böckerna. Idag är det en vecka kvar tills lillen kommer. Åh vad jag längtar! Idag är det också tre dagar kvar tills jag åker hem. Jobbar imorgon och sedan är jag ledig måndag också. Passar bra för då kan jag packa i lugn och ro och inte behöva stressa. Har ju som en tendens till att lämna allting till sista minuten.

Nä, nu ska jag ta och göra mig lite frukost. Hej så länge
RSS 2.0